03-jun

Doen jullie mee?

Op 25 september organiseren we tussen 10:00-15:00 uur weer een spetterende Techniekdag op het Cals College in IJsselstein. 

De negende editie van de Dag van de Techniek moesten we vorig jaar helaas annuleren. In 2021 willen we als Stichting Vrienden van de Techniek (VvdT) heel graag weer een spetterende Techniekdag organiseren samen met de technische bedrijven en opleiders in de regio. Doen jullie mee?

Het zijn uitdagende tijden voor het bedrijfsleven en het onderwijs. De economische vooruitzichten zijn gelukkig goed en de vraag naar enthousiaste vakmensen blijft onverminderd groot. Het is dus belangrijk om dat enthousiasme samen aan te blijven wakkeren. Op de Dag van de Techniek laten we kinderen, ouders en geïnteresseerden zien wat voor uitdagende en leuke mogelijkheden er in de technische branches zijn.

Samen met jullie zouden wij graag (weer) de Dag van de Techniek organiseren op zaterdag 25 september ’21 tussen 10:00 en 15:00 uur op en rond het Cals College IJsselstein.Vanzelfsprekend houden we rekening met de maatregelen die dan gelden. We richten de organisatie flexibel in en zorgen in ieder geval voor een ruime spreiding van alle deelnemende partijen. Zowel buiten als binnen zijn er voldoende mogelijkheden. Zeker na de prachtige verbouwing van het Cals College.
De Dag van de Techniek is zoals jullie weten vooral een doe-dag voor jong en oud(ers). Ze kunnen deze dag op een uitdagende en aansprekende wijze in contact komen met tal van succesvolle en ‘verrassende’ technische bedrijven. Er zijn ook genoeg dingen om te doen, zodat de bezoekers echt kunnen ervaren wat ‘werken in de techniek’ inhoudt. Wij willen laten zien dat een opleiding in de techniek leuk is en toffe toekomstmogelijkheden biedt. Workshops dragen zeker ook bij aan de verbetering van het imago van techniek en ‘handarbeid’.

We hopen dan ook dat jullie op 25 september willen deelnemen aan de Dag van de Techniek.

Jullie kunnen je aanmelden door een mail te sturen naar info@dagvandetechniek.nl. Als jullie bedrijf dit jaar niet meedoet, horen we dat ook graag. Voor de organisatie is het handig als we jullie reactie voor 16 juni. a.s. hebben. Na aanmelding zenden wij een inschrijfformulier waarin we (de voor velen bekende) aanvullende organisatorische vragen stellen.

Namens het projectteam van de Dag van de Techniek
Freek den Brok & Anja Klever 
en een vriendelijke groet van Marieke Stigter, voorzitter van de Stichting VvdT