NIEUWS

10 juli 2023

Nieuwe leerroute Technologie & Duurzaamheid populair

Sinds schooljaar 2022-2023 is op het Cals College IJsselstein het praktijkgerichte onderwijs gebundeld in drie leerroutes, die voor alle niveaus hetzelfde zijn. Technologie & Duurzaamheid is één van de leerroutes en erg populair. Tachtig leerlingen uit leerjaar 1 , gaan in leerjaar 2 verder met dit profiel.
10 juli 2023

Doorlopend kennismaken met Techniek en Technologie

Als bedrijfsleven willen we alle leerlingen van het Cals College in IJsselstein kennis laten maken met Techniek en Technologie. Ook naast het reguliere lesprogramma bieden we in gezamenlijkheid activiteiten aan die leerlingen van alle niveaus ’technisch’ prikkelen.
1 december 2021

Sponsoring werkkleding en VCA

Als je kiest voor een technisch profiel wil je als leerling natuurlijk heel graag professioneel, modern en veilig aan de slag. Zowel in het technieklokaal als tijdens je werkzaamheden bij een bedrijf. Daarbij mag er geen financiële drempel zijn. We zochten sponsoren en vonden die.
16 februari 2014

‘De puntneus’ is gedoopt!

Trots hebben leerlingen van het Cals College in IJsselstein ‘hun’ zeilboot De Puntneus op donderdag 30 oktober 2014 te water gelaten. Daarmee kwam een einde aan het project waarbij twintig vmbo-scholieren bij Jachthaven Marnemoende aan de renovatie van deze zeilboot hebben gewerkt.